De les is perfect aangepast aan uw rythme en niveau. De leerkracht zal eerst uw niveau inschatten en de cursus daarop afstemmen, rekening houdend met uw persoonlijke verwachtingen.

Dankzij privé-lessen zult u sneller vooruitgang boeken. U leert niet van de fouten van andere stagiairs, wat altijd zeer lonend is!

Zeil je en wil je wat freestyle trucjes leren? Dit is geen probleem bij Royal Kitesurf School! De manager van de school, David Dheere, is een professionele kiter die de vaardigheden heeft om je mee te nemen door middel van hooked en unhooked manoeuvres; Riley, Kiteloop, Back Mobe etc. Het zal hem een genoegen zijn u te helpen het hoogvliegen onder de knie te krijgen!

Prijs van privé-lessen: 105€/u (incl. materieel)

FAQ

Centrum

Onze instructeurs zijn allemaal IKO-VTS gecertifieerd, meertalig (Frans, Nederlands, Engels) en zijn vooral zeer gemotiveerd!

Gerenommeerde marktleider

Meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven van kitesurfen in België en in het buitenland.

Bepaal uw eigen planning

Eenvoudig en snel online boekingssysteem zodat je alleen kunt vliegeren wanneer het jou uitkomt!

Ervaren instructeurs

Onze instructeurs zan allen IKO-VTS gecertificeerd, meertalig (Frans, Nederlands, Engels) en bovenal zeer gemotiveerd!

max 2 leerlingen/instructeur

In tegenstelling tot andere scholen worden alle cursussen van niveau 2, 3 en 4 gegeven in semi-privé (= max 2 pers / instructeur)!

Weer

Als de weersomstandigheden in België niet gunstig zijn, stellen wij u een andere, meer aangepaste plek in de omgeving voor (Nederlandse grens).

Dagelijkse lessen

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar van 1 april tot 31 oktober (ook 's avonds!)

Centre de location

Ons materiaal wordt elk seizoen volledig vernieuwd. Ontdek het nieuwste op het gebied van technologie, prestaties en veiligheid.