cadeaubon

KITESURF BELGIUM CADEAUBONNEN, OM GEMAKKELIJK PLEZIER TE DOEN.

 

 

Voor elke verjaardag, elke feestdag en elke kerst staan we voor dezelfde vraag: hoe ziet het perfecte cadeau eruit? Met een cadeaubon van Kitesurf Belgium  heb je het antwoord gevonden. Een klein teken van waardering? Of een extra cadeau voor een verjaardag? U bepaalt de waarde van de bon – van 80 tot 700€. Het is niet alleen een gelegenheid om te plezieren met een origineel geschenk, het kan zelfs het begin zijn van een nieuwe hobby.

U HEEFT DE KEUZE: U KUNT DE CADEAUBONNEN ZELF AFDRUKKEN OF ZE U OP UW GEMAK LATEN TOESTUREN.

 

Om ervoor te zorgen dat het cadeau op het juiste moment aankomt, is de Kitesurf Belgium  cadeaubon verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Stuur het met de post als een kleine verjaardagskaart, of als de datum nadert en je niet kunt wachten tot de post komt, kies dan het PDF-document om de coupon af te drukken of per e-mail te versturen. (Vergeet niet dat de Kitesurf Belgium  voucher eenmaal gekocht niet meer kan worden ingewisseld). En daar ga je, het geschenk is klaar om te geven. Met de speciale kerstbon is de veelheid aan te maken cadeaus geen probleem meer. De tijd die je bespaart, kun je besteden aan het voorbereiden van je kitesurfvakantie.

HOE GEBRUIK JE DE CADEAUBON VAN DE KITESURF BELGIUM SCHOOL ?

Wanneer je de voucher hebt ontvangen, neem je contact met ons op om een afspraak te maken voor je kitesurfles en schrijf je je hierin.