Vleugels
leer Wingfoil

Je ontvangt ook een IKO wingfoil-licentie na het voltooien van de 3 wereldwijd geaccepteerde lessen en het aantonen van je niveau. Hoger op deze pagina vindt u meer informatie over de inhoud van elke les.

Nieuw in 2022

Als kitesurfschool in België, bieden we zeer effectieve groeps- en privélessen dankzij audiocoaching (Uniek in België!). U profiteert van kitesurflessen met een Bluetooth-headset, zodat uw kitesurf-instructeur u informeert over uw fouten!

Vanwege de afstand en de wind tussen jou en de instructeur is het vaak onmogelijk om met elkaar overweg te kunnen. Deze headset is de perfecte manier om met hem te communiceren. Geen stress dus als je in de zee zweeft en niet weet wat je moet doen, zal je leraar je begeleiden! Op deze manier leert u veel sneller en efficiënter (tot 2x sneller)!

 

Zodra je een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot ons online leerplatform op Kitesurf Belgium.
Hierdoor kun je je goed voorbereiden als je dat wilt. Of als je na de les iets wilt recenseren. We begrijpen dat u soms overladen wordt met informatie en dat het niet altijd gemakkelijk is om deze te verwerken en alles te onthouden. Het is dan super handig om alles nog eens na te kijken voor je volgende les.
Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Bel of mail ons en binnen de 24u krijg je antwoord!
We zijn hierin uniek in Europa en streven ernaar om tot het uiterste te gaan voor onze leerlingen!
Het e-learningplatform is VRIJ voor al onze studenten. Mocht je toegang willen voor je eerste les kan je mits betaling van 40€ meteen toegang krijgen tot dit platform! Dit bedrag wordt dan afgetrokken van je eerstvolgende les.

IKO Centre

Onze instructeurs zan allen IKO-VTS gecertificeerd, meertalig (Frans, Nederlands, Engels) en bovenal zeer gemotiveerd!

Gerenommeerde marktleider

Meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven van kitesurfen in België en in het buitenland.

Bepaal uw eigen planning

Eenvoudig en snel online boekingssysteem zodat je alleen kunt kiten wanneer het jou uitkomt!

Ervaren instructeurs

Onze instructeurs zan allen IKO-VTS gecertificeerd ,meertalig (Frans, Nederlands, Engels) en bovenal zeer gemotiveerd!

Max 2 leerlingen/instructeur

In tegenstelling tot andere scholen worden alle cursussen van niveau 2, 3 en 4 gegeven in semi-privé (= max 2 pers / instructeur)!

Weer

Als de weersomstandigheden in België niet gunstig zijn, stellen wij u een andere, meer aangepaste plek in de omgeving voor (Nederlandse grens).

Dagelijkse lessen

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar van 1 april tot 31 oktober (ook 's avonds!)

Verhuur

Ons materiaal wordt elk seizoen volledig vernieuwd. Ontdek het nieuwste op het gebied van technologie, prestaties en veiligheid.

Belangerijk:
Wingfoil is een weersafhankelijke sport en het kan voorkomen dat de les niet doorgaat. In principe annuleren we een cursus wanneer er minder dan 3 Bft of meer dan 7 Bft is. Uiteraard nemen we contact met u op om een nieuwe les in te plannen.
We nemen altijd 24 uur van tevoren contact met u op om de cursus te bevestigen. Bij een annulering van uw kant (annulering minder dan 24 uur van tevoren) = bijgeschreven op uw les! Uitzonderingen op dit beleid zullen per geval worden bekeken. Fase 1 duurt in totaal 3 uur wanneer er zes deelnemers zijn, voor het geval er 4 deelnemers of minder zijn, wordt de tijd teruggebracht tot 2 uur. Lessen in het water zijn altijd 2 studenten voor 1 instructeur. Als er geen andere studenten beschikbaar zijn met hetzelfde niveau als je de mogelijkheid hebt om de les te volgen, maar slechts 1 uur en 15 minuten, of 25 € hebt toegevoegd en 2 uur privéles hebt gekregen!